Politikat e “Cookies”

Çka janë cookies?

Cookies janë skedarë teksti që përmbajnë sasi të vogla informacioni të cilat dërgohen në shfletuesin tuaj dhe ruhen në kompjuterin tuaj, në telefonin celular ose në pajisje të tjera kur vizitoni një faqe interneti. Cookies dërgojnë informacion përsëri në faqen e internetit origjinale ose në një faqe tjetër që e njeh këtë cookie.

Cookies mund të jenë të përhershme (këto janë të njohura si biskota të vazhdueshme) ku ato mbeten në kompjuterin tuaj derisa t’i fshini ose përkohësisht (këto janë të njohura si cookies të sesionit) ku ato zgjasin vetëm derisa ta mbyllni shfletuesin tuaj. Cookies gjithashtu mund të jenë cookies e partisë që janë ato të vendosura nga faqja e internetit që po vizitohet, ose cookie të palëve të treta të cilat janë vendosur nga një faqe interneti tjetër nga ajo që vizitohet.

Si përdor Turner cookies?

Ne përdorim cookies për qëllime të tilla si përmirësimi i funksionalitetit të faqeve tona, për të kuptuar përdorimin e faqes dhe internetit dhe për të përmirësuar ose përshtatur përmbajtjen, ofertat ose reklamat në faqet tona. Për shembull, mund të përdorim cookie për të personalizuar përvojën tënde në faqet tona (p.sh., për të njohur ty sipas emrit kur kthehesh në një vend), për të ruajtur fjalëkalimin në zonat e mbrojtura me fjalëkalim dhe për të mundësuar përdorimin e karrocave të blerjeve në faqet tona. Ne gjithashtu mund të përdorim cookies për të na ndihmuar që të ju ofrojmë produkte, programe ose shërbime që mund të jenë me interes për ju dhe për të ofruar reklama përkatëse.

Cookies që përdorim dhe çfarë ata janë ato

Cookies që përdorim në faqet tona të internetit mund të kategorizohen si më poshtë:

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto biskota janë thelbësore në mënyrë që t’ju mundësojnë të përjetoni plotësisht faqen e internetit dhe të përdorni tiparet dhe funksionet në dispozicion për ju, si p.sh. qasja në zonat e sigurta të faqes.

Ne përdorim këtë lloj cookie për të trajtuar regjistrimin e përdoruesve dhe identifikimin. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar nuk mund të ofrohet. Këto biskota janë biskota të partisë së parë, dhe mund të jenë ose të përhershme ose të përkohshme. Shkurtimisht, pa këto biskota faqet tona të internetit nuk do të funksionojnë siç duhet ose nuk do të jenë në gjendje të ofrojnë veçori dhe funksione të caktuara.

Performanca e Cookies

Këto cookie-t mbledhin informacion anonim për mënyrën se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull cilat faqe vizitorët vizitojnë më së shpeshti, me qëllim që të ofrojnë një përvojë më të mirë për përdoruesit. Këto cookies nuk personalisht identifikojnë vizitorët individualë. Të gjitha informatat që këto biskota mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime.

Ne përdorim këto cookie për:

japin statistika se si përdoren faqet tona të internetit

masë shpërndarjen dhe ecurinë e fushatave tona reklamuese

Këto cookies mund të jenë biskota të përhershme ose të përkohshme, cookies të partisë së parë ose të palëve të treta. Shkurtimisht, këto cookies mbledhin informacion anonim mbi faqet e vizituara dhe reklamat e shikuara.

Reklamat e Cookies

Këto cokies mund të përdoren për të kufizuar numrin e herë që shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në menaxhimin e ofrimit të fushatave reklamuese. cokies e reklamimit përdoren gjithashtu për të rregullohen reklamat në të gjithë faqen e internetit dhe ta bëjnë atë më të përshtatshëm për ju.

Cokies e reklamimit vendosen nga palë të treta, si reklamuesit, platformat ad dhe agjentët e tyre, dhe mund të jenë biskota të përhershme ose të përkohshme. Shkurtimisht, ato lidhen me shërbimet e reklamimit të ofruara nga palët e treta në faqen tonë të internetit.

Cokies të tjera të palëve të treta

Në disa faqe të faqes sonë të internetit mund të kemi përmbajtje nga shërbimet si YouTube ose Facebook. Ju lutem vini re se ne nuk kontrollojmë asnjë cookie që përdoret nga këto shërbime dhe ju duhet të kontrolloni faqen e internetit të palëve të treta për më shumë informacion rreth këtyre.

Kjo politikë e cookies zbatohet në faqen e internetit të veq-shqip.al të operuar nga Turner Broadcasting System, Inc. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përdorimin e cookies në faqet tona, ju lutem dërgoni email në [email protected]

Si të menaxhoni dhe hiqni cokies

Nëse dëshironi të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies, mund ta bëni këtë edhe përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Funksioni “Ndihmë” brenda shfletuesit tuaj web do t’ju tregojë se çfarë duhet të bëni. Ju gjithashtu mund të vizitoni http://www.aboutcookies.org për më shumë informacion se si të menaxhoni dhe hiqni cookies nëpër një numër shfletuesish të ndryshëm të internetit. Ju gjithashtu keni mundësi të zgjedhni nga cookies të përdorura për të dhënë reklama në shënjestër të sjelljes këtu “Cookies reklamuese”.

Ju lutem vini re se zona të caktuara të faqeve tona të internetit mund të arrihen vetëm duke aktivizuar cookies dhe duhet të jeni të vetëdijshëm se çaktivizimi i cookie-ve mund të ju ndalojë të përdorni disa nga përmbajtjet tona dhe të shijoni veçoritë e plota të faqeve tona.

Për informacion mbi mënyrën e menaxhimit të cookie-t në shfletuesin e pajisjes suaj celular do t’ju duhet t’i referoheni manualit të celularit tuaj.